Jak na jemnou vepřovou pečínku?Předchozí článek
Víte jak vyčistit zašlou olejomalbu?Další článek

Jak mít zářivou troubu?

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Jak mít zářivou troubu?
Related Articles

Když se jedná o čerstvé skvrny, kdy vám třeba překypí bábovka, hned místo posypte kypřícím práškem a po vystydnutí setřete.

Babičkovské rady pak doporučují na vnitřek trouby prací prášek případně sodu s teplou vodou. Výborné je i nasypat do trouby sůl a nechat ji žárem zhnědnout. Tím se odstraní mastnota. Zbylá sůl se pak vymete a vnitřek trouby se vymyje.

Nebo zkuste sílu čpavku. Nalijte ho do vyššího pekáče a nechte přes noc působit v zavřené troubě. Lépe se uvolní mastnota a napáleniny, které potom jednoduše vytřete hadrem.

 

Foto: ulekare.cz



Žádný komentář

Zanechte svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena * *

Domácnost

Začíná vysílat nová televize o vaření – Mňam TV

Začíná vysílat nová televize o vaření – Mňam TV   29

V sobotu 17. února zahajuje svoje vysílání zbrusu nová televizní stanice, která se zaměří na pořady o vaření a o jídle. Televize se bude jmenovat Mňam TV a nabídne 24hodinový [...]